Menú Cerrar

Video promocional Casal d’estiu 2018

Estimades famílies.

Us informem que el Club Esportiu Fabra i Coats realitzarà de nou el Casal d’Estiu 2018, i que les inscripcions s’obrirán el proper dissabte 21 d’abril fins el divendres 21 de maig. També informar-vos que tenim places limitades i que les inscripcions es tramitaran per ordre de sol·licitud.

Adjuntem la documentació relacionada amb tota la informació per si fos del vostre interès.

Com l’any passat és un Casal homologat pel Casal Olímpia i per tant qui ho necessiti tindrà a la seva disposició ajuts i beques (a tramitar fins el dimecres 9 de maig).

Aquest Casal d’Estiu és una alternativa educativa de temps lliure perquè els nens i nenes puguin gaudir de les vacances escolars en un ambient proper i conegut, ampliar el marc de relacions i sobretot formar-se com a persones i amb valors.

Aquest continuarem comptant tant amb monitors natius com personal amb idiomes amb els quals els nens i nenes podran practicar l’anglès en el seu dia a dia del Casal.

El Casal és obert tant a nens com a nenes del Club i també de fora, és obert a tothom, i esperem i desitgem que hi hagi com cada any una gran participació!

Us hi esperem!

Mira el vídeo promocional del casal!


0 CARTELL CASAL ESTIU 2018

1 FITXA D’INSCRIPCIÓ. 2018

2 AUTORITZACIONS 1. 2018

3 AUTORITZACIONS 2. 2018

4 NORMATIVES CASAL 2018

5 INFORMACIÓ CASAL INFANTIL 2018

6 INFORMACIÓ CASAL JUVENIL 2018