Menú Cerrar

Inscripció 2018-2019

Fitxa d’inscripció 2018-19

Normativa del club

Estimades famílies,

Un any més som a punt de finalitzar la temporada i voldríem agrair-vos a tots i totes la vostra participació en les activitats del Club. Esperem que ho hagueu passat molt i molt bé i que els nens i nenes hagin gaudit de l’esport i el lleure durant aquests 9 mesos de curs.

Aprofitem també per felicitar a tots/es els/les monitors/es que han format part de l’staff tècnic d’aquesta temporada. Sense ells/elles no hagués estat possible assolir i superar amb escreix els objectius plantejats a l’inici de la mateixa.

De cara al curs/temporada vinent us informem que, degut al retràs en les obres per la propera temporada encara no disposarem de la pista del Camp del Fabra , i com la temporada anterior, realitzarem les activitats a la pista Sant Pacià, Salesianes i Sant Pere Nolasc.

Per formalitzar la inscripció per al curs vinent us fem arribar les informacions necessàries. Adjuntem documents de fitxa d’inscripció, normativa i horaris d’entrenaments 2018/19.

Les inscripcions es podran realitzar presencialment els dimecres i dijous de 16:30h a 19:00h a la seu del club (C/Sant Adrià, 33-35) o també via online adjuntant la fitxa d’inscripció a través del correu electrònic: contacte@cefabraicoats.cat. Els períodes d’inscripcions són del 4 de juny al 30 de juny per a les famílies que han participat amb nosaltres aquesta temporada. L’acceptació de la inscripció està subjecte a la formació dels grups i categories.

Per aquelles noves incorporacions que vulguin formar part de la família del Club Esportiu Fabra i Coats podran optar a plaça a partir de les places vacants un cop acabades les inscripcions. Hi haurà una llista d’espera i cal enviar un correu a la direcció de contacte@cefabraicoats.cat amb la següent informació:

ASSUMPTE: Sol·licitar Plaça
– Nom complet del nen o nena
– Data de naixement
– Persona de contacte
– Telèfon mòbil de contacte
– Observacions

Ens regirem per ordre d’arribada del correu i ens posarem en contacte amb vosaltres quan arribi el moment de que teniu plaça, igualment sempre us podeu adreçar a nosaltres telefònicament o per correu electrònic.

Us esperem a tots i totes aquest proper dissabte per la tarda dia 16 per fer la cloenda plegats, hi haurà sorpreses, novetats, etc. Ens ho passarem genial!!!

El Club Esportiu Fabra i Coats vol desitjar a tota la gran família un molt bon estiu!!!!! Tornarem amb més força que mai el 17 de setembre!!!